Ethische Gedragscode

Onze gedragscode: Veiligheid staat centraal in alles wat we doen

Sociaal:

 1. Veiligheid: We stellen de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en klanten met wie we werken boven alles. We zijn toegewijd aan het creëren van een veilige omgeving voor iedereen.
 2. Integriteit: We handhaven de hoogste normen van eerlijkheid en integriteit in al onze interacties, zowel binnen het bedrijf als met onze klanten.
 3. Diversiteit en Inclusie: We omarmen diversiteit en inclusie op de werkplek en in de diensten die we leveren, en behandelen alle individuen met respect en rechtvaardigheid.
 4. Transparantie: We zijn transparant in onze communicatie en interacties met klanten, collega’s en belanghebbenden.
 5. Maatschappelijke verantwoordelijkheid: We dragen actief bij aan de verbetering van de samenleving door verantwoorde bedrijfspraktijken.
 6. Vertrouwelijkheid: We respecteren en beschermen de vertrouwelijkheid van alle klantinformatie en gevoelige gegevens die aan ons zijn toevertrouwd.

Fysiek:

 1. Veiligheid: We blijven toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid op fysiek gebied, met speciale aandacht voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en de omgeving.
 2. Milieubewustzijn: We streven ernaar onze milieubelasting te minimaliseren en duurzame praktijken te bevorderen.

Emotioneel:

 1. Veiligheid: We erkennen het belang van emotionele veiligheid en zorgen voor een ondersteunende en respectvolle werkomgeving waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn.
 2. Professionaliteit: We handhaven te allen tijde een professionele houding en bieden deskundig advies en diensten aan onze klanten.
 3. Belangenconflicten: We vermijden belangenconflicten en handelen altijd in het beste belang van onze klanten.
 4. Kwaliteit: We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het voortdurend verbeteren van onze processen.

Deze gedragscode weerspiegelt onze toewijding om de hoogste normen in alles wat de doen te handhaven. Deze principes zorgen ervoor dat Safe Culture Consultancy een verantwoorde en betrouwbare partner blijft en een verantwoorde bijdrager levert aan een betere toekomst.

   

  Start Chat
  1
  Hey! Waar kan ik je mee helpen?
  Waar kan ik je mee helpen?